Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Ne (8 - 20 hod)
0 ks
za 0 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999 Kč a máte dopravu ZDARMA

Doprava v obálce

TIP: Využijte možnosti levné dopravy!
Jen za 30,- Kč

doprava za 30 Kč

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti NGTfish.cz., se sídlem v Dubňanech, Palackého 1552, IČ 01215101, vedena v živnostenském rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

40h na labi
40h na labi
Zdarec, 40 hodin na Labi a to úplně propršených ale rybám chutnalo. Udělal jsem pět záběru takže paráda. Nebyli to žádní obři ale zachytal jsem si hez... číst celé
Po 5 letech na Soukromce
Po 5 letech na Soukromce
Po 5 letech na soukromce... 1.část Ahoj, letos jsem po hodně dlouhé době navštívil soukromý revír. Na tuto vodu mě přivedl můj kamarád, který mi před... číst celé
Poprvé na Pálavě
Poprvé na Pálavě
Poprvé na Pálavě s odhozem... Ahoj, letos jsem si řekl, že je čas vyzkoušet trochu extrém v podobě D5. Člun bohužel nemám tak jsem to pojal bezpečněj... číst celé
24h na soukromáku
24h na soukromáku
S kamarádem jsme se vypravili na soukromou vodu. Revír je 23 ha velký se dnem plných vázek a terénních zlomů. Po příjezdu na revír jsme od správce obd... číst celé
Petrův zdar do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech, tajných slevách a rybářských novinkách. Rozesíláme 1 - 2x za měsíc.

Oblíbené značky rybářů

Jsme tu pro vás

Rybářské poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte se ozvat. Jsme také rybáři!

Petr Slovák

+420 722 245 930 Po - Pá (8:00 - 18:00) info@ngtfish.cz

facebook

Copyright © 2013 - 2019 NGTfish.cz - Všechna práva vyhrazena / Design od Lukáš Dubina
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz